Πως αντέδρασαν οι Υπουργοί από το Ηράκλειο στην πρόταση δυσπιστίας του Τσίπρα (vid)

Κρήτη
Πως αντέδρασαν οι Υπουργοί από το Ηράκλειο στην πρόταση δυσπιστίας του Τσίπρα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υπουργοί απολύτως ευθυγραμμισμένοι στις δηλώσεις του πρωθυπουργού είπαν πως η πρόταση δυσπιστίας είναι καλοδεχούμενη

Η πρόταση δυσπιστίας από τον Αλέξη Τσίπρα βρήκε το μισό Υπουργικό Συμβούλιο στην Κρήτη με αφορμή την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος από τον πρωθυπουργό. Οι υπουργοί πληροφορήθηκαν για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευρισκόμενοι στη Λότζια. Οι υπουργοί απολύτως ευθυγραμμισμένοι στις δηλώσεις του πρωθυπουργού είπαν πως η πρόταση δυσπιστίας είναι καλοδεχούμενη.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, τόνισε: «Νομίζω ότι την καλύτερη απάντηση σε αυτήν την τοξικότητα την έδωσε ο πρωθυπουργός σήμερα, αλλά και η κυβέρνηση, γιατί εμείς απαντάμε με έργα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα απαντήσουμε στη Βουλή αυτό που πρέπει να απαντήσουμε».

«Η πρόταση είναι καλοδεχούμενη και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναδειχθεί το κυβερνητικό έργο και να υπάρχει σύγκριση των δύο κυβερνητικών περιόδων (εννοεί Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ) και η σύγκριση θα είναι καταλυτική», είπε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Καλοδεχούμενη είναι η πρόταση. Είναι μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει η κυβέρνηση την τετραετή πορεία επιτυχίας και επίλυσης σοβαρών προβλημάτων για την Ελλάδα και την κοινωνία. Είναι σωστή η πρόταση του πρωθυπουργού, ο οποίος είπε δεν επιδιώκουμε τη σύγκρουση αλλά τη σύγκριση», είπε ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης.

«Κοιτάζουμε το μέλλον. Όμως κάποιοι κοιτούν το παρελθόν, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το μέλλον ούτε για το παρελθόν», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισήμανε πως «είναι μια καλή ευκαιρία για να φανεί τι έχει γίνει αυτόν τον καιρό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News