Επίθεση Μαμουλάκη σε Μητσοτάκη: «Σκηνικό θεάτρου στον ΒΟΑΚ από περιπλανώμενο μπουλούκι»

Κρήτη
Επίθεση Μαμουλάκη σε Μητσοτάκη: «Σκηνικό θεάτρου στον ΒΟΑΚ από περιπλανώμενο μπουλούκι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής Χ. Μαμουλάκης αναφορικά με το έργο του ΒΟΑΚ, τα διόδια και τους σεισμοπαθείς, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη επικοινωνιακό σόου

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με την επίσκεψη του τελευταίου στον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο Καστελίου. Συγκεκριμένα για τον ΒΟΑΚ ο κ. Μαμουλάκης είπε ότι δεν έχουν γίνει καν απαλλοτριώσεις και ότι ο πρωθυπουργός έστησε σκηνικό θεάτρου. Μεταξύ άλλων τον κατηγόρησε για ολιγωρία στο ζήτημα των σεισμοπαθών του Αρκαλοχωρίου και τόνισε ότι δεν τους επισκέφτηκε καν ενώ βρέθηκε πολύ κοντά τους επισκεπτόμενος το εργοτάξιο στο Καστέλι.

Η δήλωση Μαμουλάκη είναι η ακόλουθη: «Άγνοια ή κοροϊδία; Ο κ. Μητσοτάκης με τους υπουργούς του ως περιπλανώμενο μπουλούκι άλλης εποχής έστησε ένα σκηνικό θεάτρου στον ΒΟΑΚ προσπαθώντας να ξεγελάσει τους πολίτες και πανηγύρισε για ένα έργο που δεν μπορεί να ξεκινήσει, αφού με ευθύνη της κυβέρνησής του δυστυχώς δεν έχουν προχωρήσει οι απαιτούμενες απαλλοτριώσεις.

Για συγνώμη για τα τέσσερα χαμένα χρόνια, για την εκτόξευση του κόστους κατασκευής, αλλά και για την επιβολή διοδίων για όλους, ούτε λόγος. Αυτή όμως είναι η πολιτική τους: επικοινωνιακά σόου χωρίς αντίκρισμα, φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά και παλάτια στην άμμο που τα πληρώνουμε χρυσάφι, ο ελληνικός λαός και οι φορολογούμενοι, όπως στον Καρτερό.

Είπε διάφορα ο κ. Μητσοτάκης και στο αεροδρόμιο στο Καστέλι. Ξέχασε όμως να μας πει γιατί δεν προέβλεψε την τροποποίηση της σύμβασης που δημιουργεί ένα μέσο σταθερής τροχιάς που θα συνδέει το αεροδρόμιο με τα αστικά κέντρα και φυσικά το Ηράκλειο. Ή - επίσης σημαντικό - την ολική σύνδεση με την περιοχή της Μεσαράς και τον Νότο της Κρήτης.

Ξεχνάει ο πρωθυπουργός... Όπως ξέχασε τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου που βρίσκονται λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το νέο αεροδρόμιο και που ζουν ακόμα σε τριτοκοσμικές συνθήκες μέσα σε οικίσκους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News