Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Ηράκλειο - Ένταση μετά τον αποκλεισμό από αστυνομικούς (vid)

Κρήτη
Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Ηράκλειο - Ένταση μετά τον αποκλεισμό από αστυνομικούς (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωματεία εργαζομένων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για προβλήματα του κλάδου τους και να ζητήσουν λύσεις δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν και αποκλείστηκαν λίγα μέτρα μετά την Πύλη Ιησού

Ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα έξω από το Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», καθώς συνδικάτα και σωματεία επιθυμούν να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω  από το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιήσει την ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγα λεπτά, σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας. 

Ειδικότερα μπλόκο από αστυνομικούς επί της Νικολάου Πλαστήρα συνάντησε η πορεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κατευθυνόμενη προς το Πολιτιστικό Κέντρο, όπου ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί την ομιλία του στην κομματική εκδήλωση της ΝΔ όπως έχει ανακοινωθεί.

Σωματεία εργαζομένων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για προβλήματα του κλάδου τους και να ζητήσουν λύσεις δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν και αποκλείστηκαν λίγα μέτρα μετά την Πύλη Ιησού.

Μάλιστα ως αντίδραση οι αποκλεισμένοι διαμαρτυρόμενοι τραγούδησαν Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έστειλαν «Χαιρετίσματα στην εξουσία».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News