Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη - Στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ ο πρωθυπουργός (εικόνες)

Κρήτη
Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη - Στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ ο πρωθυπουργός (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο που αποτελείται από υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς υπουργείων.

Πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού, ο οποίος έφτασε στο Ηράκλειο λίγο πριν τις 10:00, είναι το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι. Στις 13:00 θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Σχεδίου για την Κρήτη, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου, ενώ στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ.

Η υποδοχή του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Το πρόγραμμα της περιοδείας του πρωθυπουργού

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διήμερη επίσκεψή του σήμερα και αύριο στο Ηράκλειο έχει ως εξής:

Στις 10:30 το πρωί σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο και μία ώρα μετά θα βρίσκεται στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι, ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κρήτης στο Δημαρχείο Ηρακλείου.

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους βουλευτές της Περιφέρειας Κρήτης και στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Αύριο Πέμπτη, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης στις 9 το πρωί και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.

Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίες, και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον ΟΛΗ, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News