Στο Αρχαιολογικό μουσείο της Μεσαράς η Λίνα Μενδώνη (εικόνες)

Κρήτη
Στο Αρχαιολογικό μουσείο της Μεσαράς η Λίνα Μενδώνη (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μισό τουλάχιστον Υπουργικό Συμβούλιο μαζί με αρκετούς γραμματείς και υψηλόβαθμα στελέχη των υπουργείων αναμένονται επί κρητικού εδάφους τις ημέρες αυτές πλαισιώνοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη διήμερη περιοδεία του

Στο Αρχαιολογικό μουσείο της Μεσαράς βρίσκεται σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου, η  υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη για τα έργα Πολιτισμού μέσω ΕΣΠΑ, ενώ αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη υπό την κ. Μενδώνη στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο.

Ποιοι θα έρθουν σήμερα

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Σπήλι και από εκεί δεν αποκλείεται να ανακοινώσει εισιτήριο για το φοινικόδασος Πρέβελη όπως στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Από σήμερα θα βρεθεί στην Κρήτη και ο υφυπουργός Υποδομών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, μαζί με τη γενική γραμματέας Υποδομών Μαρία-Έλλη Γεράρδη, ενώ δεν αποκλείεται να κατέβει και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επίσης αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Κρήτη και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες θα ξεκινήσει από Χανιά, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ρέθυμνο και εν συνεχεία Ηράκλειο, αφού φυσικά ασχοληθεί και με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, αλλά και με τα προβλήματα στα νοσοκομεία Λασιθίου.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναμένεται κι αυτός στο νησί μας, όχι όμως από σήμερα, ενώ με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται να πλαισιώσει τον πρωθυπουργό στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος “Υγεία Μπροστά για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας” που έχει προγραμματιστεί το πρωί της Πέμπτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στην Ιεράπετρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δεν αποκλείεται να επισκεφτεί μεθαύριο Πέμπτη το Ρέθυμνο για τον αγιασμό στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, πέραν των παραπάνω υπουργών και υφυπουργών, είναι πολύ πιθανό επί κρητικού εδάφους, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας Μητσοτάκη, να βρεθούν ο υπουργός Ενέργειας-Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News