Θρήνος στην Κρήτη: Οι συμμαθητές της 16χρονης Πελαγίας στηρίζουν τα παιδιά της Αιματολογικής Ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Θρήνος στην Κρήτη: Οι συμμαθητές της 16χρονης Πελαγίας στηρίζουν τα παιδιά της Αιματολογικής Ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κίνηση αγάπης από τους δικούς της ανθρώπους, την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας της οι παρευρισκόμενοι συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό το οποίο δώρισαν στο σωματείο ‘’Η Παρέα της Αγάπης’’ πράγμα που έκανε και το σχολείο της, το 2 Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου

Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Κρήτης, ο τραγική είδηση του θανάτου της 16χρονης Πελαγίας Γεωργίας Καλύβα  που έφυγε ανήμερα των Χριστουγέννων ύστερα από μάχη με αιματολογικό καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το κορίτσι είχε διαγνωστεί τρία χρόνια πριν με μία επιθετική μορφή καρκίνου και οι γιατροί δεν έδιναν χρόνος ζωής περισσότερο από μερικούς μήνες. Η ίδια όμως απέδειξε ότι ήταν μαχήτρια και μπόρεσε να παρατείνει με τις δυνάμεις της και τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της αιματολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ το χρόνο ζωή ζωής της περίπου τρία χρόνια.

Μια συγκινητική κίνηση αγάπης έκαναν οι δικοί της άνθρωποι αλλά και οι συμμαθητές της μικρής Πελαγίας, που έφυγε νωρίς, δωρίζοντας ένα χρηματικό ποσό στο σωματείο «Η Παρέα της Αγάπης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News