Στις φλόγες τυλίχθηκε οικίσκος στην περιοχή της Βόνης

Κρήτη
Στις φλόγες τυλίχθηκε οικίσκος στην περιοχή της Βόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανησυχία που ακολούθησε ήταν μεγάλη, και o φόβος για την πιθανότητα επέκτασής της - Φωτιά εκδηλώθηκε και στα Καλύβια κινητοποιώντας την πυροσβεστική το μεσημέρι της Κυριακής

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου από άγνωστη αιτία σε οικίσκο σεισμόπληκτων στη Βόνη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου για την κατάσβεσή της, στο σημείο έσπευσαν, δύο οχήματα και έξι υπάλληλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο την φωτιά κατάφεραν να περιορίσουν και να σβήσουν οι κάτοικοι ώσπου να φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο.

Φωτιά στα Καλύβια

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει αργά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας άλλο ένα περιστατικό.

Ειδικότερα φωτιά εκδηλώθηκε στα Καλύβια και πιο συγκεκριμένα σε έκταση από  καλαμιώνες στις όχθες ποταμού.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πιο συγκεκριμένα ένα όχημα από το Κλιμάκιο του Πύργου, ένα από την Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και άλλο ένα από τις Μοίρες.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες, ενώ η φωτιά αυτή την ώρα έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Στο σημείο ωστόσο παραμένουν δύο οχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News