Άστατος καιρός με τοπικές βροχές σήμερα στην Κρήτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν

Κρήτη
Άστατος καιρός με τοπικές βροχές σήμερα στην Κρήτη - Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστατος προβλέπεται ο καιρός αύριο Σάββατο, 21 Ιανουαρίου στην Κρήτη, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες - Σε ποιες περιοχές προβλέπονται βροχές

Σήμερα Σάββατο, 21 Ιανουαρίου στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση σύμφωνα με το meteo.gr:

Στο Ηράκλειο

Αραιές νεφώσεις σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Άνω Βιάννο

Πυκνές νεφώσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρα. Το πρωί θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά

Πυκνές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το απόγευμα ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ρέθυμνο

Έντονες νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας μέχρι το μεσημέρι. Τις απογευματινές ώρες ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός στα Ανώγεια στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο

Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ιεράπετρα

Πυκνές νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας προβλέπονται στην Ιεράπετρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Ο καιρός στην επικράτεια

Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Στα δυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο ανατολικό Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτικα θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο απο το απόγευμα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου

Στα δυτικά, τα βόρεια ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ..

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προοπτική για την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν κυρίως στα δυτικά και νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News