Μανώλης Φραγκάκης: Ο απολογισμός του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας - Σημείο αναφοράς ο σεισμός (βίντεο)

Κρήτη
Μανώλης Φραγκάκης: Ο απολογισμός του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας - Σημείο αναφοράς ο σεισμός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκδήλωση κατά την οποία έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίταςο Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, την οικονομική διαχείριση, τους στόχους, τις προτεραιότητές αλλά και τον προγραμματισμό της συνέχειας του έργου της Δημοτικής Αρχής

Στον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής, την τριετία 2019 – 2022, προχώρησε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Στην εκδήλωση κατά την οποία έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίταςο Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, την οικονομική διαχείριση, τους στόχους, τις προτεραιότητές αλλά και τον προγραμματισμό της συνέχειας του έργου της Δημοτικής Αρχής.

«Δε χάθηκε κανένα έργο απ’ αυτά που παραλάβαμε το 2019 από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου», τόνισε ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης, παρουσιάζοντας τον απολογισμό που, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε ως σημείο αναφοράς τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021, με τον δήμαρχο να θέτει μάλιστα προ των ευθυνών της την Πολιτεία για καθυστερήσεις και ολιγωρία...

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, την οικονομική διαχείριση, τους στόχους, τις προτεραιότητές, αλλά και τον προγραμματισμό της συνέχειας του έργου της δημοτικής Αρχής, δεδομένων των προκλήσεων αλλά και των δυσκολιών που αντιμετώπισε τα τρία προηγούμενα χρόνια και σχετίζονται με την κατασκευή του νέου αεροδρομίου, την πανδημία του κορωνοϊού, τις πλημμύρες της 7ης Νοεμβρίου 2020 στο Καστέλι, τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 και την ενεργειακή κρίση.

Στην παρουσίαση του απολογισμού και στο πλαίσιο των διεκδικήσεων σε σχέση με το νέο αεροδρόμιο, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατασκευή ενός μέσου σταθερής τροχιάς που θα συνδέει το νέο αεροδρόμιο με τα μεγάλα αστικά κέντρα, και στις στοχευμένες πρωτοβουλίες του Δήμου - οι οποίες θα εντατικοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδος για την τριετία 2019-2022 έλαβε χώρα σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου. Την εκδήλωση, κατά την οποία έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News