Κλοπή «μαμούθ» στο Ηράκλειο: Αυτό είναι το σπίτι της ιδιοκτήτριας του γνωστού μπαρ - Γιατί αναζητείται 29χρονη υπάλληλός της

Κρήτη
Κλοπή «μαμούθ» στο Ηράκλειο: Αυτό είναι το σπίτι της ιδιοκτήτριας του γνωστού μπαρ - Γιατί αναζητείται 29χρονη υπάλληλός της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην υπόθεση εμπλέκεται μια 29χρονη από το Λίβανο η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση της 62χρονη και διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία

Αυτό είναι το σπίτι της ιδιοκτήτριας γνωστού μπαρ στο Ηράκλειο, στο οποίο εισήλθαν οι δράστες και αφαίρεσαν 45.000 ευρώ και κοσμήματα. Η κλοπή διαπράχθηκε πριν από δύο εβδομάδες περίπου την 6-7 Ιανουαρίου, στην οποία εμπλέκονται τρεις άνδρες και μια 29χρονη από το Λίβανο η οποία φέρεται να εργαζόταν στην επιχείρηση της 62χρονης ιδιοκτήτριας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από την 06 έως 07.01.2023 είχαν διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή αφαιρώντας από την οικία της ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 45.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 29χρονη Λιβανέζα εκτός από το ότι εργαζόταν στην επιχείρηση της 62χρονης διέμεναν και στην ίδια πολυκατοικία καθώς της είχε παραχωρήσει και διαμέρισμα.

Οι τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση είναι από το φιλικό περιβάλλον της 29χρονη και πρόκειται για δύο άνδρες από την Αλγερία, εκ των οποίων ο ένας έχει συλληφθεί μαζί με έναν ακόμη από το Μαρόκο, 46 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο έτερος Αλγερινός και η 29χρονη αναζητούνται από την αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών η αλλοδαπή έφυγε από την Κρήτη με προορισμό την Αθήνα παίρνοντας και τα τρία της παιδιά μαζί της.

Το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • κοσμήματα,
  • δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • φωτογραφική μηχανή με τρείς φακούς,
  • είδη ένδυσης,
  • τσάντα πλάτης,
  • θήκες και φορτιστές υπολογιστών,
  • κράνος,
  • το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και
  • προσωπικά έγγραφα.

Επίσης κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News