Σοκ στην Κρήτη: Έσβησε από ίωση μητέρα 3 παιδιών - Εργαζόταν σε νοσοκομείο του νησιού!

Κρήτη
Σοκ στην Κρήτη: Έσβησε από ίωση μητέρα 3 παιδιών - Εργαζόταν σε νοσοκομείο του νησιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ειρήνη Μαγκώνη νοσηλευόταν επί μέρες στο ΠΑΓΝΗ

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός της Ειρήνης Μαγκώνη εργαζομένης στο Γ.Σ Σητείας – Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Σητείας το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Ειρήνη Μαγκώνη νοσηλευόταν επί ημέρες με ίωση στο ΠΑΓΝΗ και χρειάστηκε να διασωληνωθεί ενώ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη ενώ συνάδελφοι και συγγενείς τα τελευταία 24ωρα προσεύχονταν για ένα θαύμα με δημόσιο κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν παντρεμένη και είχε τρία παιδιά, αγαπητή σε όλους όσους τη γνώριζαν. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στις 3 το απόγευμα στη Ρούσσα Εκκλησιά.

Ψήφισμα από ΑΟΜ Σητείας

Η αναπληρώτρια Διοικήτρια και οι εργαζόμενοι της ΑΟΜ Σητείας εξέδωσαν ανακοίνωση -ψήφισμα για την εκλιπούσα αναφέροντας:

«Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του ΓΝ-ΚΥ Σητείας, συντετριμμένοι εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό, της εξαίρετης συναδέλφου μας Ειρήνης Μαγκώνη.

Ιδιαίτερα αγαπητή, υπόδειγμα συνέπειας και ευγένειας, υπήρξε άψογη επαγγελματίας και Άνθρωπος,επιτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά της.

Υπέροχη σύζυγος και υποδειγματική μητέρα μεγάλωνε τα τρία της παιδιά, με αρχές, αξίες και ήθος.

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης, έγινε έκτακτη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου της ΑΟΜ Σητείας, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην Ειρήνη και αποφασίζει ομόφωνα τα παρακάτω:

– Να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

– Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.

– Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

– Να αναρτήσει το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και σε τοπικό μέσο ενημέρωσης»

φωτογραφία από stylefm100

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News