Ανατριχιαστική λεπτομέρεια για το έγκλημα στα Χανιά: Κάθισαν πάνω στον φιμωμένο 53χρονο για να τον σκάσουν!

Κρήτη
Ανατριχιαστική λεπτομέρεια για το έγκλημα στα Χανιά: Κάθισαν πάνω στον φιμωμένο 53χρονο για να τον σκάσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια άγνωστη λεπτομέρεια που φέρνει σήμερα στο φως το neakriti.gr δείχνει ακόμη περισσότερο την αγριότητα και την αποφασιστικότητα των δραστών ή του δράστη να ολοκληρώσουν το έργο τους και να πεθάνει ο άτυχος άνδρας.

Ανάμεσα στα πιο άγρια εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην Κρήτη συγκαταλέγεται και η δολοφονία του 53χρονου χρήστη ναρκωτικών μέσα στο σπίτι του στο κέντρο των Χανίων. Ο άτυχος άνδρας γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο, έσπασε η μύτη του, στη συνέχεια του έφραξαν τη μύτη και το στόμα και εν τέλει πέθανε από ασφυξία.

Ωστόσο μια άγνωστη λεπτομέρεια που φέρνει σήμερα στο φως το neakriti.gr δείχνει ακόμη περισσότερο την αγριότητα και την αποφασιστικότητα των δραστών ή του δράστη να ολοκληρώσουν το έργο τους και να πεθάνει ο άτυχος άνδρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο τον φίμωσαν και τον γρονθοκόπησαν αλλά για να σιγουρέψουν το τέλος του φαίνεται ότι ανέβηκαν πάνω του και κάθισαν ή τον πίεσαν με το πόδι προκειμένου να επέλθει η ασφυξία! Η πληροφορία αυτή δίνει μια ακόμη πινελιά αγριότητας στο ειδεχθές έγκλημα στο κέντρο των Χανίων.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία φαίνεται να σαρώνει το περιβάλλον του θύματος και να αναζητά προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις τους δράστες ή τον δράστη ο οποίος φεύγοντας από το σπίτι του θύματος άφησε την πόρτα ανοικτή και το σκυλάκι του νεκρού μπαινόβγαινε για ένα 24ωρο όμως κανένας από τους περαστικούς δεν κοίταξε μέσα που το πτώμα βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News