default-image

Περιμένει το νεκρό αφεντικό του σαν άλλος… Χάτσικο - Το σκυλάκι του 53χρονου που δολοφονήθηκε

Κρήτη
Περιμένει το νεκρό αφεντικό του σαν άλλος… Χάτσικο - Το σκυλάκι του 53χρονου που δολοφονήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνηση έχει προκαλέσει το πιστό σκυλί του θύματος που από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του άτυχου άντρα, το οποίο παραμένει σαν άλλος… Χάτσικο στην πόρτα του διαμερίσματος

Περιμένει στην πόρτα του διαμερίσματος το πιστό σκυλί του άτυχου 53χρονου που γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο, του έσπασαν τη μύτη και εν συνεχεία προχώρησαν σε απόφραξη της ρινικής οδού και του στόματος με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Σπαράζει καρδιές το άτυχο σκυλάκι, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε το αφεντικό του, που το φρόντιζε, ενώ από την έκφρασή του φαίνεται να αντιλαμβάνεται το κακό που έχει συμβεί. 

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σε βάρος 53χρονου στην οδό Σμύρνης 24 στα Χανιά συγκλονίζει από τους κατοίκους στο κέντρο της πόλης. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα, δίπλα από το κρεβάτι του, στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε μόνος τα τελευταία πολλά χρόνια.

Ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο και φιμωμένος με μονωτική ταινία. Το δε σπίτι ήταν ανάστατο, χωρίς να διευκρινίζεται αν προηγήθηκε καυγάς με τον δράστη ή τους δράστες ή αν η ακαταστασία προκλήθηκε για παραπλάνηση των αστυνομικών αρχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News