ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων

Στο νομό Ηρακλείου

Από 6:30 π.μ. έως 8:30 π.μ. στο Δ.Χερσονήσου, στις περιοχές Αγκισαράς, Σαραντάρι, Χερσόνησος, λιμάνι Χερσονήσου, Πάνω Χερσόνησος, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι, Σταλίδα, παραλιαή οδό Σταλίδας - Μαλλίων, Μάλλια, ΆγΠνεύμα.Στις εκγαταστάσεις των αντλοστασίων της ΔΕΥΑΗ στα Μάλλια και σε όλες τις επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.                             

Από 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στη Λ.Κνωσσού από την οδό Βεάκη έως την οδό Ζουρίδη, Λιγορτύνου από την οδό Βεάκη έως την παρ.178, Δημαρά από τη λεωφ. Κνωσσού έως την οδό Καρυάτιδων, Σταυρινίδη από τη λεωφ. Κνωσού έως την οδό Ευζώνων και στις οδούς Αθηνών και Πάτρας.

Από 11:30 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στην ΒΙΠΕ στην οδό Ο και στις οδούς Π από την οδό Β έως την οδό Κ, Κ από την οδό Ι έως και εργ.Μάρμη, Ι από την οδό Δ έως την οδό Β περιλαμβανομένων των εργοστασίων Οικοδομική Τεχνική, Τrans Beton, Κρεμέλ, Αλεξίου, Beton Μεσσαράς, ΕΔΙΣΑΚ, ενεργ.κοινότητας Θαλής, Μάρμη, Κλεινάκη, Ένα, Καστρινογιάννη, πρώην Βαθυπέτρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News