Μεσαρά: Δάγκωσε και μαχαίρωσε ο πρώην τον νυν - Αναζητείται ο δράστης

Κρήτη
Μεσαρά: Δάγκωσε και μαχαίρωσε ο πρώην τον νυν - Αναζητείται ο δράστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του περιστατικού, στο σπίτι του παθόντος βρισκόταν η σύντροφός του μαζί με τα δύο παιδιά της ηλικίας 10 ετών και περίπου 8 μηνών, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον φερόμενο δράστη, έχοντας αποκτήσει μάλιστα κι ένα παιδί

Toυ κατάφερε έξι μαχαιριές, ενώ τον δάγκωσε και στο μάγουλο, κόβοντάς του, μάλιστα, τμήμα του!

Ο λόγος για έναν 33χρονο Κρητικό, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε έναν συνομήλικό του, κάτω από το σπίτι όπου διαμένει ο τελευταίος μαζί με την οικογένειά του, σε περιοχή των Μοιρών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 33χρονος παθών -πατέρας ενός βρέφους- δέχτηκε επίθεση από τον φερόμενο δράστη, όταν βγήκε έξω από το σπίτι του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο φερόμενος δράστης του κατάφερε μαχαιριές στα πλευρά με αποτέλεσμα ο παθών να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του περιστατικού, στο σπίτι του παθόντος βρισκόταν η σύντροφός του (η οποία είναι κόρη ιερωμένου και η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον φερόμενο δράστη έχοντας αποκτήσει, μάλιστα κι ένα παιδί) μαζί με τα δύο παιδιά της ηλικίας 10 ετών και περίπου 8 μηνών.

Μέχρι στιγμής, ο φερόμενος δράστης διαφεύγει, πάντως, της σύλληψής του. Ας σημειωθεί ότι ο εν λόγω 33χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές τις Αρχές, είτε για περιστατικά έμφυλης ενδοοικογενειακής βίας, είτε για κακουργηματικές πράξεις.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 33χρονος παθών φέρεται να έχει δεχτεί από τον συνομήλικό του επίθεση άλλες δύο φορές. Στη μια εξ αυτών, ο φερόμενος δράστης προσπάθησε να τον τραυματίσει με το… αυτοκίνητο που οδηγούσε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News