Έλα να εργαστείς στην ESA και στο αεροδρόμιο Χανίων

Κρήτη
Έλα να εργαστείς στην ESA και στο αεροδρόμιο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ESA Security Solutions, η μεγαλύτερη εταιρία παροχής λύσεων ιδιωτικής ασφάλειας στην Ελλάδα, αναζητά προσωπικό για να επανδρώσει την ασφάλεια μεγάλων περιφερειακών Αεροδρομίων

Αν θέλεις να γίνεις μέλος της πιο ξεχωριστής ομάδας της αγοράς, να προσφέρεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας και να κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, τότε μην αργείς. Στείλε email στο [email protected] ή μπες εδώ https://bit.ly/3jGoD7i, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε τα άμεσα επαγγελματικά σου βήματα!

Η εταιρεία μας προσφέρει  σταθερή και πλήρη απασχόληση, ιδιωτική ασφάλιση, διαρκή και εξειδικευμένη εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας και ανέλιξης στην κορυφαία εταιρία παροχής λύσεων ασφαλείας της χώρας.

Επίσης, επιδοτούμε την εκπαίδευση για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ, διάρκειας 105 ωρών και χρηματοδοτούμε την κατάρτιση και πιστοποίησή σου από τη Σχολή Πολιτικής Αεροπορίας (Σ.ΠΟ.Α.) ως ελεγκτής ασφαλείας αερομεταφορών - Screener.

Σημείωση: Ακόμη και αν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς εκτός Αερολιμένων, μη διστάσεις να μας στείλεις τα στοιχεία σου. Η εταιρεία μας προσλαμβάνει διαρκώς σε πολλές θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την ESA

Η ESA Security Solutions, απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους 20 μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα. Στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχει κατορθώσει να συμβάλει καταλυτικά στον επαναπροσδιορισμό τόσο του επαγγέλματος, όσο και των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα, επενδύοντας στη συνεχή κατάρτιση, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, καθώς και το άνοιγμα νέων αγορών. Ταυτόχρονα, έχει ανοίξει νέους δρόμους στην εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, βάζοντας τα θεμέλια για την επιτυχή είσοδο νέων στελεχών στον χώρο, μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ESA.

Περισσότερες πληροφορίες για την ESA Security Solutions, στο: https://esasecurity.gr/el/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News