Ψύχραιμη και συνεργάσιμη η γυναίκα που έχασε το χέρι της στην κρεατομηχανή (εικόνες)

Κρήτη
Ψύχραιμη και συνεργάσιμη η γυναίκα που έχασε το χέρι της στην κρεατομηχανή (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου χειρουργήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου 2023, η 26χρονη γυναίκα, μετά από το δραματικό ατύχημα που σημειώθηκε κρεοπωλείο στην περιοχή της Μεσσαράς Ηρακλείου και ειδικότερα στο Ασήμι, οταν το χέρι της εγκλωβίστηκε σε κρεατομηχανή που λειτουργούσε, μέχρι το ύψος του καρπού. Έχασε ολόκληρη την παλάμη της. 

Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ. 

Από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας που κατασκέυσασε την κιμαδομηχανή, προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από το γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News