Σητεία: Ούτε γρατζουνιά ο ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από την ελιά - Τον έσωσε ο ήχος του ξυλοκοπτικού (εικόνες)

Κρήτη
Σητεία: Ούτε γρατζουνιά ο ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από την ελιά - Τον έσωσε ο ήχος του ξυλοκοπτικού (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αγρότης που πραγματοποιούσε εργασίες αρκετά κοντά στην περιοχή που βρισκόταν ο ηλικιωμένος, ενεργοποιήθηκε όταν διαπίστωσε ότι το ξυλοκοπτικό μηχάνημα που ακουγόταν σταμάτησε κάποια στιγμή να λειτουργεί

Τυχερός στάθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου 2023, καταπλακώθηκε από μία ελιά σε χωράφι στην Κάτω Επισκοπή στην Σητεία.

Όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας περίπου 82 ετών πραγματοποιούσε εργασίες κοπής δέντρων σε χωράφι, όταν καταπλακώθηκε από τον κορμό της ελιάς.

Άμεσα στο σημείο έσπεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τέσσερις άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα. Ο 82χρονος αφού απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας της περιοχής, χωρίς σοβαρά τραύματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αγρότης που πραγματοποιούσε εργασίες αρκετά κοντά στην περιοχή που βρισκόταν ο ηλικιωμένος, ενεργοποιήθηκε όταν διαπίστωσε ότι το ξυλοκοπτικό μηχάνημα που ακουγόταν σταμάτησε κάποια στιγμή να λειτουργεί. Άμεσα κινήθηκε προς τον 82χρονο και ειδοποίησε τους οικείους του, καθώς και την Πυροσβεστική.

«Με τη χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκε τραυματίας ηλικιωμένος, έπειτα από καταπλάκωσή του από δέντρο και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., στην Κάτω Επισκοπή, στη #Σητεία Κρήτης. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα», σημείωνει στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News