Ηράκλειο: Αυτό είναι το δέντρο που έπεσε και αναστάτωσε περαστικούς - Η οργισμένη ανάρτηση (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: Αυτό είναι το δέντρο που έπεσε και αναστάτωσε περαστικούς - Η οργισμένη ανάρτηση (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τύχη δεν τραυματίστηκαν δύο ηλικιωμένοι άνδρες, οι οποίοι περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο

Λίγο έλειψε να σημειωθεί νέα τραγωδία με τραυματισμό άνδρα στο Ηράκλειο, όταν ο δυνατός άνεμος ξερίζωσε δέντρο στην Λεωφόρο Ικάρου, το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, από τύχη δεν τραυματίστηκαν δύο ηλικιωμένοι άνδρες οι οποίοι περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Μάλιστα ο ένας από τους δύο, σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, παρόλο που στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο δεύτερος άνδρας ήταν ο πατέρας του Μανώλη Λημναίου, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της αθλητικής ομάδας Ερασιτέχνη Ηροδότου, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Μετά την πτώση του δέντρου ο κ. Λημναίος εξοργισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο Ηράκλειο με τα δέντρα, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας με θύμα τον 51χρονο Παναγιώτη Μητρέλο, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην οποία ζητά την άμεση παραίτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Πρασίνου και Καθαριότητας στο Ηράκλειο, Γιάννη Αναστασάκη.

«Ρε ανίκανοι άντε να παραιτηθείτε που τσακώνεστε και αν πρέπει να κόψετε τα δέντρα πριν λίγο κόντεψε να σκοτώσει το δέντρο που έπεσε στο μουσείο τον πατέρα μου από τύχη γλίτωσε και να εύχεστε που γλίτωσε γιατί μετά δεν θα μου γλιτώνατε ανίκανοι Αναστασάκη παραιτήσου αν έχει φιλότιμο!», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Λημναίος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News