Τα "ρίχνει" τώρα στο γιατρό που έκανε την έφοδο στους αναισθησιολόγους η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ;

Κρήτη
Τα "ρίχνει" τώρα στο γιατρό που έκανε την έφοδο στους αναισθησιολόγους η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκθέτει τον γιατρό εργασίας που έλαβε εντολή από τον διοικητή του νοσοκομείου η ίδια η απάντηση του διοικητή

Την ώρα που η κατάσταση εκτραχύνεται με την υπόθεση του γιατρού εργασίας που εστάλη με εντολή διοικητή του ΠΑΓΝΗ για έφοδο στα σπίτια νοσούντων γιατρών με COVID-19 η διοίκηση του νοσοκομείου φαίνεται ότι πετάει την μπάλα στην εξέδρα ρίχνοντας την ευθύνη στον ίδιο τον γιατρό για τα ραπιντ τεστ που διεξήγαγε!

Ο γιατρός ενημέρωσε τους συναδέλφους του όταν τους επισκέφθηκε ότι τον έστειλε ο διοικητής όμως με την απάντησή του ο διοικητής αναφέρει ότι τον έστειλε για να τους κουράρει και όχι για να τους ελέγξει!

Ωστόσο τα δεδομένα είναι δύο: ότι η διεξαγωγή του ράπιντ τεστ δεν έπρεπε να γίνει στους γιατρούς καθώς μια ιατρική πράξη από γιατρό εργασίας εκτός νοσοκομείου δεν θα ήταν επιτρεπτή. Αυτό το γνωρίζει προφανώς η διοίκηση και για αυτό στην απάντησή της αναφέρει ότι τον έστειλε να δει ότι οι συνάδελφοί του ήταν καλά! 

Δυστυχώς ο γιατρός μένει έκθετος από τον ίδιο τον διοικητή που υπονοεί δια της παραλείψεως ότι έδρασε από μόνος του! Την ίδια στιγμή είναι εντυπωσιακό ότι η ενέργεια να φύγει από το νοσοκομείο ο γιατρός εργασίες σημαίνει ότι έμεινε ακάλυπτο το νοσοκομείο ενώ θα είχε ενδιαφέρον να γίνει σαφές αν η διοικητική θέση επιτρέπει να δίνονται εντολές σε γιατρούς για ιατρικές πράξεις ή φροντίδα. Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η θητεία της παρούσης διοίκησης η οποία αναμένει ανανέωση από το Υπουργείο! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News