Αποχαιρετούν σήμερα τον Γιώργο Σταυράκη, τον Πάκο από τους Χαΐνηδες

Κρήτη
Αποχαιρετούν σήμερα τον Γιώργο Σταυράκη, τον Πάκο από τους Χαΐνηδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το στερνό αντίο θα πουν σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου φίλοι και συγγενείς του Γιώργου Σταυράκη

Για τελευταία φορά θα αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου, τον Γιώργο Σταυράκη, τον Πάκο από τους Χαΐνηδες, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έτσι ξαφνικά.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό αναστάσεως στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 1:30.

Ο Γιώργος Σταυράκης βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας, από τη μητέρα του η οποία τον αναζητούσε και χρειάστηκε να καλέσει κλειδαρά καθώς μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Το συγκρότημα Χαΐνηδες θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Σταυράκη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρουν: "Έφυγε σήμερα, εντελώς ξαφνικά και σε μικρή ηλικία, από τη ζωή ο φίλος, αδερφός και συνεργάτης Γιώργος Σταυράκης ή Πάκο, όπως τον έλεγαν οι φίλοι.Ο Γιώργος ήταν δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στο ούτι και είχε πτυχίο χημικού. Ήταν καθοριστικός πολιτισμικός παράγοντας στα μουσικά δρώμενα της Κρήτης και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία και στην εξέλιξη του συγκροτήματος ‘Χαΐνηδες’, τόσο στις συναυλίες όσο και στην δισκογραφία. Καλό ταξίδι σύντροφε!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News