Κοπή πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Κρήτη
Κοπή πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ Αρναουτάκης: Το 2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους

Τις ευχές του για χρόνια πολλά και το 2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους, εκφράζει σε δηλώσεις του αλλά και στο μήνυμα του για την νέα χρονιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για το νέο έτος και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ανταλλάσσοντας ευχές με τον κλήρο, θεσμικούς εκπροσώπους, φορείς, Σώματα Ασφαλείας Ένοπλες Δυνάμεις και πολίτες.

 Ευχές κατά την κοπή της Πίτας στην Π.Ε Χανίων, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής.

Την πίτα ευλόγησε ευχόμενος «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά», ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός.

Στο μήνυμα του ο κ Αρναουτάκης αναφέρει: «Με τη δύναμη της αισιοδοξίας και της ελπίδας η ανθρωπότητα υποδέχεται σε λίγες ώρες τη νέα χρονιά. Το 2022 επεφύλαξε μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις για τον πλανήτη. Ένας πόλεμος που συνεχίζεται και οι ανθρωπιστικές κρίσεις σε διάφορες περιοχές δοκιμάζουν εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

Στην Κρήτη, διατηρώντας τα ισχυρά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, το φιλότιμο, την προσφορά και την ισχυρή πίστη στην αλληλεγγύη προχωράμε όλοι μαζί μπροστά.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, για την έλευση του Νέου Χρόνου, ευχόμαστε σε όλους τους Κρητικούς, υγεία, προκοπή, δημιουργικότητα, προσωπική ευτυχία και ευημερία. Το 2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Περιφερειάρχης απάντησε ότι το 2023 θα είναι σταθμός και αναφέρθηκε στην ενότητα και καλή συνεργασία της Περιφέρειας με όλους τους φορείς, όπως και στα μεγάλα έργα που προχωρούν, ΒΟΑΚ, νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης, και άλλα Επίσης πρόσθεσε, ότι πέρα από τον Δημόσιο τομέα υπάρχουν και έργα 2 δις από τον ιδιωτικό τομέα κυρίως από τον τουριστικό κλάδο που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News