Χανιά: Σε καλή κατάσταση το ανδρόγυνο μετά το σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Σε καλή κατάσταση το ανδρόγυνο μετά το σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ένας 48χρονο άνδρας και η 42χρονη σύζυγός του

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του ζευγαριού που ενεπλάκη σε τροχαίο στα Χανιά. Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψους του κόμβου Βαμβακόπουλου στο ρεύμα προς τη Σούδα στο ΒΟΑΚ, το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 48χρονος άνδρας και η 42χρονη σύζυγός του εξετράπη της πορείας του, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και αν μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος η 42χρονη εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, με 3 οχήματα και 6 υπαλλήλους, οι οποίοι μετά από πολύωρη προσπάθεια απεγκλώβισαν την 42χρονη γυναίκα και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση καθώς φέρουν ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με το Διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Μπέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News