Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Εξερράγη φιάλη υγραερίου, έπεσε η οροφή και καταπλάκωσε 88χρονη - «Ακούστηκε πολύ δυνατός κρότος», λένε οι γείτονες

Κρήτη
Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Εξερράγη φιάλη υγραερίου, έπεσε η οροφή και καταπλάκωσε 88χρονη - «Ακούστηκε πολύ δυνατός κρότος», λένε οι γείτονες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της - Οι γείτονες άκουσαν ένα πολύ δυνατό κρότο από το σπίτι της ηλικιωμένης και ειδοποιήσαν τις αρχές

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, στο χωριό Φρατί του Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξωτερική κουζίνα σπιτιού υπήρξε διαρροή σε φιάλη υγραερίου με αποτέλεσμα να γίνει εκτόνωση και να χάσει τη ζωή της μια 88χρονη γυναίκα.

Οι γείτονες άκουσαν ένα πολύ δυνατό κρότο από το σπίτι και ειδοποίησαν την πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες.

Από την εκτόνωση της φιάλης έπεσε η οροφή της κουζίνας και καταπλάκωσε την άτυχη γυναίκα, την οποία ανέσυραν οι πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις της και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μάλλον η 88χρονη προσπάθησε να κάνει μόνη της αντικατάσταση της φιάλης.

Για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

«Σορός ηλικιωμένης ανασύρθηκε ύστερα από καταπλάκωσή της από την οροφή βοηθητικού χώρου οικίας, στην περιοχή Φρατί Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου Κρήτης, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά (7) πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News