Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΚ Ελευθέριος Κοπάσης

Κρήτη
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΚ Ελευθέριος Κοπάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραίτηση του υπέβαλλε σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΟΑΚ

Την παραίτηση του γνωστοποίησε με ανακοίνωση προς το αρμόδιο υπουργείο ο πρόεδρος του ΟΑΚ (Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης), Ελευθέριος Κοπάσης σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, με τον ίδιο να σημειώνει στην σχετική ανακοίνωση τα παρακάτω:

«Αξιότιμοι κύριε Υπουργέ, κύριε Υφυπουργέ

παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από την θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στις 31 Δεκ 2022, όπου είχα οριστεί σύμφωνα με το δικό σας ΦΕΚ 234/1Απρ2020 (τεύχος ΥΟΔΔ) αρΔ4δ/80348, καθώς συνιστά κόλλημα εκλογιμότητας κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της παρ 5, αρθρ 5, Ν.4804/21.

Με την πεποίθηση ότι από την θέση του Προέδρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου κατέβαλα την μέγιστη προσπάθεια στην εκπλήρωση των κοινών στόχων, σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Επίσης ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον να συμπράττουμε, σε μια περίοδο που καταγράφονται τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην Κρήτη, ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δυνατότητες του Οργανισμού στον οποίο παραμένω πλέον ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc με 30 χρόνια εμπειρίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η θητεία μου ως ο πρώτος Διευθύνων Σύμβουλος του νεοσυσταθέντος Ο.Α.Κ.αε, μετά την συγχώνευση των Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Ο.ΑΝ.Α.Κ. και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων των έργων και των εργαζομένων των ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ και ΕΥΔΕ Αποσελέμη σύμφωνα με τον Ν.4138/13 όταν κατέστη ο σημαντικότερος Αναπτυξιακός Οργανισμός της Κρήτης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News