Θλίψη στους ξενοδόχους για την απώλεια της Ντίας Καψή

Κρήτη
Θλίψη στους ξενοδόχους για την απώλεια της Ντίας Καψή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων σύμφωνα με την συλλυπητήρια ανακοίνωσή της θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσας

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κλάδος των ξενοδόχων της Κρήτης μετά το χαμό της Ντίας Καψή μια από τις πιο δυναμικές και πρωτοπόρες γυναίκες επιχειρηματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας. Θέλοντας να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

«Ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Τάσιος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων αποχαιρετούν με θλίψη και συγκίνηση την Ντία Καψή, μια από τις πιο δυναμικές και πρωτοπόρες γυναίκες επιχειρηματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας. Ξενοδόχος δεύτερης γενιάς και μέλος της εμβληματικής οικογένειας που δημιούργησε το δικό της μύθο στην ιστορία του ελληνικού Τουρισμού, η Ντία Καψή ακολούθησε τα βήματα των γονιών της από μικρή ηλικία και πολύ γρήγορα ξεχώρισε για τον δυναμισμό της, συμβάλλοντας με τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη του τομέα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της. Θα την θυμόμαστε πάντα ως δικό μας άνθρωπο. Τιμώντας την επιθυμία της, το Δ.Σ. της ΠΟΞ θα καταθέσει αντί στεφάνων, δωρεά στη μνήμη της στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής (Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης)».

Η Ντία Καψή θα κηδευτεί αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους, στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News