Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (εικόνες)

Κρήτη
Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την Ιερατική Σύναξη διανεμήθηκαν στους κληρικούς η Πατριαρχική Απόδειξις επί τοις Χριστουγέννοις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιερά Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου: 

«Γενική Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, 20ής Δεκεμβρίου 2022, στους φιλόξενους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Κατά την Ιερατική Σύναξη διανεμήθηκαν στους κληρικούς μας η Πατριαρχική Απόδειξις επί τοις Χριστουγέννοις του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, η Εγκύκλιος για τα Χριστούγεννα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Προδρόμου, το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών του Αγίου Δωδεκαημέρου στις Ενορίες της Μητροπόλεώς μας, τα νέα Αντιμήνσια που καθιέρωσε ο Μητροπολίτης μας για τις Ενορίες, τα Ημερολόγια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για το έτος 2023, καθώς και, ως εόρτιο δώρο και ευλογία προς όλους τους κληρικούς, το βιβλίο «ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ» του μακαριστού Καθηγητού Γεωργίου Αντ. Γαλίτη, το οποίο αναφέρεται στο Ρέθυμνο.

Επίσης, δόθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Πρόδρομο ποιμαντικές κατευθύνσεις προς τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου καθώς για άλλα θέματα ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως και υπήρξε ενημέρωση για διάφορα ζητήματα που αφορούν στην Τοπική μας Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε με τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ασπασμό αγάπης και ευχήθηκε να διέλθομε όλοι με πνευματική χαρά και υγεία το Άγιο Δωδεκαήμερο.»

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News