Ρέθυμνο: Σοκ και θλίψη από τον τραγικό θάνατο του 40χρονου Βαγγέλη Σφακιανάκη

Κρήτη
Ρέθυμνο: Σοκ και θλίψη από τον τραγικό θάνατο του 40χρονου Βαγγέλη Σφακιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 40χρονος έφερε πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα όταν εισήχθη στο χειρουργείο, να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία την ώρα της επέμβασης

Στο πένθος βυθίστηκε η πόλη του Ρεθύμνου μετά τον αδόκητο θάνατο του 40χρονου Βαγγέλη Σφακιανάκη. Ο άνδρας έχασε την ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου όταν έπεσε από ύψος περίπου 3 μέτρων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, που ήταν τεχνίτης βρισκόταν σε μπαλκόνι σπιτιού τοποθετώντας ένα καλώδιο. Άγνωστο το πώς πιθανόν πάτησε στα κάγκελα του μπαλκονιού που όμως δεν ήταν στέρεα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν και να βρεθεί στο κενό. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον πολυτραυματία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο 40χρονος έφερε πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα όταν εισήχθη στο χειρουργείο, να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία την ώρα της επέμβασης.  

Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο άτυχος άνδρας διενεργούν οι αστυνομικές αρχές, ενώ το θέμα ερευνά και το εργατικό κέντρο Ρεθύμνου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News