Κρήτη

Νυχτερινός περίπατος σε απευθείας σύνδεση με γιορτινές πόλεις της Κρήτης (βίντεο)

Στα Χανιά το Βενετσιάνικο Λιμάνι κλέβει την παράσταση, μοναδικές οι εικόνες και στο Ηράκλειο με τους αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη και Ρένα Παπαδάκη να αναλαμβάνουν χρέη ξεναγών σε 'έναν μοναδικό σε απευθείας σύνδεση περίπατο στο Ηρακλείο

Εικόνες γιορτής στις μοναδικά στολισμένες πόλεις της Κρήτης. Στην διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, η Γεωργία Μακάκη στο Ηράκλειο και η Βίκυ Παπαδογιαννάκη στα Χανιά έκαναν ένα μοναδικό νυχτερινό οδοιπορικό στα στολισμένα σημεία. Στα Χανιά το Βενετσιάνικο Λιμάνι κλέβει την παράσταση δίνοντας στους ντόπιους και τους επισκέπτες την αίσθηση μιας άλλης εποχής με βενετσιάνικο άρωμα.

Μοναδικές οι εικόνες και στο Ηράκλειο με τους αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη και Ρένα Παπαδάκη να αναλαμβάνουν χρέη ξεναγών σε 'έναν μοναδικό σε απευθείας σύνδεση περίπατο στο Ηρακλείο. Μάλιστα μια μουσική έκπληξή περίμενες του τηλεθεατές που απόλαυσαν γιορτινές μελωδίες από την κρατική ορχήστρα Αθηνών.

Μάλιστα αυτές τις μέρες πολλές είναι οι εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Κρήτης με στόχο να κάνουν ακόμα πιο ελκυστική την κάθοδο ντόπιων και επισκεπτών στις αγορές του νησιού.

Εξαιρετικές οι εικόνες από το στολισμένο Ρέθυμνο που φέτος είναι ακόμα πιο όμορφο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στο νυχτερινό οδοιπορικό στο Ηράκλειο σε απευθείας σύνδεση οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα περίπατο στο στολισμένο Ηράκλειο από την Πλατεία Ελευθερίας στα Λιοντάρια ,στην Δικαιοσύνης και την Δαιδάλου και την Ίδης.

Την ίδια ώρα οι φορείς της αγοράς του Ηρακλείου εξέφρασαν το παράπονο για την έλλειψη στολισμού στην ευρύτερη περιοχή της Χανιώπορτας αλλά και την Λεωφόρο 62 Μαρτύρων.Ενώ ζήτησαν και καλύτερες εικόνες σε περιφερειακές αγορές όπως είναι αυτή της Παπαναστασίου.

Καλύτερη η εικόνα φέτος με τις παρεμβάσεις που έγιναν στην Λεωφόρο Κνωσσού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια