Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πουλήθηκαν όλα του τα μετάλλια - Μέρος των χρημάτων σε Αρκαλοχώρι και Αγία Πελαγία

Κρήτη
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πουλήθηκαν όλα του τα μετάλλια - Μέρος των χρημάτων σε Αρκαλοχώρι και Αγία Πελαγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη «τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν»

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν να βγουν σε δημοπρασία τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος. Η οικογένειά του γνωστοποίησε ότι αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς όπως ανακοίνωσε «τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν» με συμμετοχές ενδιαφερομένων από διάφορες χώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη να βγουν σε δημοπρασία τα μετάλλιά του γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

–ΛΑΜΨΗ– Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

–ΦΛΟΓΑ– Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

–Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

-Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

–ΆΡΣΙΣ– Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

–Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News