e-Ραντεβού: Ασθενείς ψάχνουν με το «κιάλι» θέση - Δύσκολη η διαδικασία για ηλικιωμένους (βίντεο)

Κρήτη
e-Ραντεβού: Ασθενείς ψάχνουν με το «κιάλι» θέση - Δύσκολη η διαδικασία για ηλικιωμένους (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύμηνη είναι η αναμονή για τα πρωινά ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ με τους ασθενείς να ταλαιπωρούνται για να εξυπηρετηθούν - Από σήμερα Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου τα ραντεβού θα κλείνονται διαδικτυακά στις αρχές του μήνα ενώ για τα απογευματινά ιατρεία η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί από τον Φεβρουάριο του 2023
  • Στην σκιά της μεγάλης αναμονής επίσημη πρώτη για τα ηλεκτρονικά ραντεβού
  • Δύσκολη η ηλεκτρονική διαδικασία για ηλικιωμένους πολίτες
  • Ηλεκτρονικά ραντεβού για απογευματινά ιατρεία από την 1η Φεβρουαρίου 2023
  • Αρκετούς μήνες αναγκάζονται να περιμένουν οι ασθενείς οι οποίοι θέλουν να κλείσουν πρωινό ραντεβού στο ΠΑΓΝΗ για δωρεάν εξέταση καθώς διαθέσιμες ημερομηνίες δεν υπάρχουν και αναγκάζονται να περιμένουν ατέρμονα για να εξυπηρετηθούν.

    Για να αποφευθχεί η ταλαιπωρία ξεκίνησε κλείσιμο των ραντεβού διαδικτυακά στις αρχές του μήνα ώστε οι πολίτες να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα και με άνεση από το χώρο του σπιτιού τους και να αποφευθχεί η ανάγκη να μεταβούν στο νοσοκομείο και ο συνωστισμός και η αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμοι γιατροί και ιατρεία.

    Ωστόσο για μια μερίδα ασθενών όπως οι ηλικιωμένοι, η διαδικασία παραμένει δύσκολη καθώς δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

    Στα απογευματινά ιατρεία η υπηρεσία e-Ραντεβού θα ενεργοποιηθεί από Τετάρτη 01-02-2023, και για κρατήσεις που θα αφορούν σε όλα, σχεδόν, τα διαθέσιμα ιατρεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News