Ηράκλειο: Τι υποστήριξε ο 28χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 27χρονο έξω από ψητοπωλείο (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Τι υποστήριξε ο 28χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 27χρονο έξω από ψητοπωλείο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και μετανιωμένος για το επεισόδιο ο 28χρονος έξω από ψητοπωλείο, πήρε το δρόμο προς την φυλακή
  • Ο 28χρονος υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν ήθελε να κάνει κακό στον 27χρονο
  • Το ένοπλο επεισόδιο προκάλεσε πανικό τα ξημερώματα του Σαββάτου
  • Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου μετά το θερμό επεισόδιο ο 27χρονος

Την προσωρινή κράτηση του 28χρονου που λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν  27χροννο με τον οποίο είχαν διαφορές, αποφάσισαν ομόφωνα ανακρίτρια και εισαγγελέας

Αν και μετανιωμένος, ο 28χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 27χρονου στην περιοχή του Κασταμπά, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Το αιματηρό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο πόδι του 27χρονου που κινούνταν πεζός, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο 28χρονος που κινούνταν με ΙΧ λογόφερε με τον 27χρονο με τον οποίο φέρεται να είχαν διαφορές. Ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητο και ο 27χρονος ήταν πεζός, εν μέσω της έντασης μεταξύ τους, έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και έριξε τουλάχιστον τρεις φορές προς το θύμα, χωρίς όπως είπε στην απολογία του να έχει πρόθεση να τραυματίσει τον 27χρονο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ καθώς βρισκόταν σε ένα γάμο κοντινών του ατόμων και πως αυτό σε συνδυασμό με το ότι είχε μαζί του όπλο και τον καυγά με τον 27χρονο, οδήγησαν τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου.

Το 27χρονο θύμα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να απειλείται η ζωή του, ενώ ο 28χρονος που είχε συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν για πρόκληση περιστατικών βίας, συνελήφθη από αστυνομικούς λίγο μετά τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του 27χρονου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News