Ηράκλειο: Τη Δευτέρα στην ανακρίτρια ο 28χρονος για το ένοπλο περιστατικό στη Λεωφόρο Ικάρου

Κρήτη
Ηράκλειο: Τη Δευτέρα στην ανακρίτρια ο 28χρονος για το ένοπλο περιστατικό στη Λεωφόρο Ικάρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βάρος του 28χρονου συλληφθέντα, σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκε αρμοδίως ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο 28χρονος άνδρας, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου φέρεται να πυροβόλησε έναν 27χρονο τραυματίζοντάς τον στο πόδι, επί της Λεωφόρου Ικάρου, στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του 28χρονου συλληφθέντα, ασκήθηκε αρμοδίως ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρατείται, αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια Ηρακλείου για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αύριο Δευτέρα.

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ένας 28χρονος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ενός 27χρονου, έξω από ψητοπωλείο, σε ανατολική συνοικία της πόλης.

Ευτυχώς, ο παθών δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, «αποκόμισε» από την επίθεση διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Πάντως, η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση και λίγο αργότερα προχώρησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 28χρονου άνδρα.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη το όπλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά την ένοπλη επίθεση σε βάρος του 27χρονου, καθώς και 3 κάλυκες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον 27χρονο. 

Πάντως, τόσο ο συλληφθείς, όσο κι ο παθών φέρονται να είναι γνώριμοι των Αρχών, καθώς φέρονται να είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News