Ηράκλειο: Παραμένουν σε υγρές και κρύες αίθουσες οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Παραμένουν σε υγρές και κρύες αίθουσες οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αγκάθι» παραμένει εδώ και χρόνια το κτιριακό πρόβλημα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου στην περιοχή του Αη Γιάννη Χωστού καθώς οι μαθητές κάνουν μάθημα υπό δύσκολες συνθήκες και οι χώροι δεν αρκούν
  • «Αγκάθι» το κτιριακό του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου
  • Δεκάδες παιδιά σε κρύες αίθουσες με υγρασία και δεκάδες προβλήματα
  • Στον «αέρα» μέχρι σήμερα η δέσμευση για μετεγκατάσταση
  • Σε κρύες αίθουσες, με υγρασία, δεκάδες προβλήματα και αίθουσες που δεν χωρούν τους ολοένα και αυξανόμενους μαθητές, κάνουν μάθημα τα πάνω από  παιδιά Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου. Παιδιά με ειδικές ικανότητες, όχι όμως και τη στήριξη της πολιτείας.

    Εδώ και χρόνια υπάρχει η υπόσχεση της μετεγκαστάστασης του σχολείου από την περιοχή του Αη Γιάννη Χωστού σε άλλοι οικόπεδο. Εάν μεταφερθεί το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο σε άλλο χώρο, το Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης που λειτουργεί πολύ κοντά, θα μπορεί να επεκταθεί στις αίθουσες που θα αδειάσουν.

    Ωστόσο η προοπτική μετεγκατάστασης μοιάζει προς το παρόν μακρινό όνειρο καθώς απαιτείται μια σειρά διαδικασιών και επίσπευση προσπαθειών από το δήμο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News