Και 85χρονος νεκρός σε ελαιουργείο από ανακοπή στην Κρήτη - Περιστατικό που είχε συγκλονίσει

Κρήτη
Και 85χρονος νεκρός σε ελαιουργείο από ανακοπή στην Κρήτη - Περιστατικό που είχε συγκλονίσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξύπνησε μνήμες η τραγωδία στην Επισκοπή

Η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Επισκοπή, με έναν 53χρονο άνδρα να χάνει αιφνίδια την ζωή του σε ελαιουργείο, ξύπνησε μνήμες, καθώς ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα και το 2018, όταν ένας 81χρονος άνδρας στην Σητεία κατέρρευσε σε ελαιουργείο της περιοχής.

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Μάλιστα, όπως είχε ανακοινώσει η ΕΔΕΑΚ, ο ηλικιωμένος είχε πάει στο ελαιουργείο της περιοχής, για να αλέσει τις ελιές του και εκεί κατέρρευσε, με τους εργάτες που βρίσκονταν στο χώρο, να καλούν άμεσα στο ΕΚΑΒ.

Ωστόσο δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και κλήθηκε η ομάδα της ΕΔΕΑΚ που έσπευσε με τρεις διασώστες στο σημείο. Η ανακοίνωση της ΕΔΕΑΚ αναφέρει ότι «έγιναν προσπάθειες ανάνηψης με τη χρήση αυτόματου απινιδωτή επί τόπου» και στη συνέχεια ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο δεν σταμάτησαν οι προσπάθειες ανάνηψης, ενώ και στα ΤΕΠ του νοσοκομείου που τον παρέλαβαν, οι γιατροί έδωσαν μάχη και αυτοί με τη σειρά τους για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο ο 81χρονος, τελικά δεν τα κατάφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News