Κρήτη

Μεσσαρά: Ελεύθερος και ο 2ος Κρητικός που είχε εμπλακεί στην κλοπή των... 20 προβάτων

Ο 30χρονος είχε γίνει «τσακωτός» μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ωστόσο, μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ένας από τους δυο Κρητικούς που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση ζωοκλοπής που είχε σημειωθεί πριν από λίγες εβδομάδες, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. 

Πρόκειται για την υπόθεση κατά την οποία ένας 30χρονος άνδρας είχε αρπάξει από μάντρα, σε περιοχή της Μεσσαράς, 20 πρόβατα, χρησιμοποιώντας αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να είχε κλέψει σε προγενέστερο χρόνο από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. 

Ο 30χρονος είχε γίνει «τσακωτός» μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ωστόσο, μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Σε βάρος του 30χρονου είχε ασκηθεί τότε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για ζωοκλοπή από κοινού.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το διάστημα που μεσολάβησε από τότε, οι αρμόδιες Αρχές φέρονται να ταυτοποίησαν το άτομο το οποίο πήρε μέρος στη ζωοκλοπή μαζί με τον 30χρονο. 

Πρόκειται για τον άνδρα που κλήθηκε να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή στην ανακρίτρια Ηρακλείου. 

Όντως, ο εν λόγω άνδρας απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε –και αυτός- ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια