Βίντεο ντοκουμέντο από το «οπλοστάσιο» και τα ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Βίντεο ντοκουμέντο από το «οπλοστάσιο» και τα ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία πέρασε στη σύλληψη τριών ατόμων οι οποίοι κατηγορούνται για κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Στη σύλληψη τριών ανδρών πέρασε η αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια Ρεθύμνης, οι οποίοι κατηγορούνται  για κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στο βίντεο που δημοσιεύεται φαίνονται τα όπλα και οι ποσότητες ναρκωτικών και χρημάτων που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Οι τρείς συλληφθέντες είναι ηλικίας 46 οι δύο και 49 ετών ο τρίτος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου ο 46χρονος ημεδαπός να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια να προμηθεύει με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έτερο 46χρονο ημεδαπό. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 785 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Συγκεκριμένα σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας, που χρησιμοποιούσε ο πρώτος 46χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1.051 γραμμάρια κάνναβης και σε οικία την οποία χρησιμοποιούσε και στην οποία διαμένει και  ο 49χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 υποπολυβόλα όπλα,

2 πιστόλια,

4 κυνηγετικά όπλα,

9 γεμιστήρες,

395 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,

Επιπλέον, στην οικία του δεύτερου 46χρονου κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News