Θρήνος στα Μάλια: Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 20χρονο Σωκράτη Φθενάκη

Κρήτη
Θρήνος στα Μάλια: Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 20χρονο Σωκράτη Φθενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη σε συγγενείς και φίλους για τον 20χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Μαλίων - και όχι μόνο - εξαιτίας του αδόκητου χαμού ενός νεαρού δικυκλιστή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του. Πρόκειται για τον Σωκράτη Φθενάκη, ηλικίας μόλις 20 ετών.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά το νεαρό παλικάρι. Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι. Στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στα Μάλια, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τη 1 μετά το μεσημέρι.

Το χρονικό

Το δυστύχημα, το οποίο έμελλε να βυθίσει σε ανείπωτη οδύνη την οικογένεια του άτυχου 20χρονου, έλαβε χώρα χθες Τετάρτη το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων Ηρακλείου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο μοτοσυκλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Επιτόπου μετέβη τάχιστα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά, αφού οι διασώστες της κινητής μονάδας διαπίστωσαν ότι ο νεαρός άνδρας είχε ήδη εκπνεύσει.

Ο αδικοχαμένος Σωκράτης ήταν λάτρης των μηχανών, καθώς και υποστηρικτής της ομάδας του ΠΑΝΟ Μαλίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ν.Κ.” και του neakriti.gr, εξάλλου, ο νεαρός είχε υπάρξει μέλος της παιδικής ακαδημίας του συλλόγου των Μαλίων.

Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Φθενάκη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία των Μαλίων. Οι φίλοι του εκλιπόντος, συγκλονισμένοι, δυσκολεύονταν χθες να πιστέψουν ότι ο 20χρονος δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Για του λόγου το αληθές, φίλοι του Σωκράτη προχώρησαν χθες σε σχετικές αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Προσπαθούμε να συνέλθουμε, προσπαθούμε να το πιστέψουμε, ρε φίλε... Δε θα ξεχάσω ποτέ που μου έλεγες να κάνουμε κερκιδάρες για την ΠΑΝΟΜάρα μας... Δε θα ξεχάσω ποτέ τα πανιά που έφτιαχνες και γούσταρες για το χωριό σου... για την ομάδα του χωριού σου... Δε θα ξεχάσω ποτέ τις (...) που λέγαμε και κλαίγαμε από τα γέλια. Δε θα σε ξεχάσει ποτέ κανένας μας, ρε ΣΟΚΟ!!!!!! Θα σε αγαπάμε πάντα και πάντα θα ξέρουμε ότι θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά!

Άτιμε χάρε, ξαναμαύρισες τα Μάλια μας και την κοινωνία μας...», αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο φίλος του νεαρού μοτοσυκλετιστή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News