Ρέθυμνο: Ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα ο δάσκαλος για την ασέλγεια σε 10χρονη μαθήτρια

Κρήτη
Ρέθυμνο: Ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα ο δάσκαλος για την ασέλγεια σε 10χρονη μαθήτρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “κουβάρι” της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού, μαζί με την κόρη τους

“Μουδιασμένη” παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου μια νέα υπόθεση ασέλγειας που ήρθε χθες Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στο “φως” με θύμα μια 10χρονη μαθήτρια: Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου φόρεσαν χθες Τετάρτη, χειροπέδες σε έναν 60χρονο δάσκαλο, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης αλλοδαπής εθνικότητας, στην ενδοχώρα του νομού Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το “κουβάρι” της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού, μαζί με την κόρη τους, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, σε βάρος του 60χρονου δασκάλου της μικρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Νέας Κρήτης” και του neakriti.gr, το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τα “ύποπτα” χάδια που φέρεται δέχτηκε από τον δάσκαλό του μέσα στη σχολική αίθουσα και σε χρονική στιγμή που οι δυο τους ήταν μόνοι τους στην τάξη. Οι γονείς, μετά το αρχικό σοκ που υπέστησαν ακούγοντας όλα όσα τους περιέγραφε η κόρη τους, χωρίς να χάσουν χρόνο έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές.

Αρχικά, έγινε προσαγωγή του δασκάλου προκειμένου ο τελευταίος να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές. Κατόπιν, ωστόσο, και υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, η προσαγωγή του 60χρονου μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ας σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. προέβη και σε έρευνα στην οικία του συλληφθέντος - σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 60χρονου, καθώς και ό,τι άλλα ηλεκτρονικά αρχεία εντόπισαν, προκειμένου να τα διερευνήσουν εξονυχιστικά. Εξάλλου, οι Αρχές επεκτείνουν τις έρευνές τους για την εν λόγω υπόθεση εξετάζοντας εάν τυχόν ο εν λόγω εκπαιδευτικός είχε ενοχλήσει και άλλα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News