Θρήνος για την 21χρονη Έμμα - Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο»

Κρήτη
Θρήνος για την 21χρονη Έμμα - Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κηδεία της θα τελεσθεί την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων

Αύριο, Πέμπτη στις 11:00 το πρωί η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 21χρονη Έμμα η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό, στην Εγνατία Οδό της Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία της θα τελεσθεί στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στον τόπο καταγωγής της 21χρονης, την οποία αποχαιρετούν οι συμφοιτητές της με μία σπαρακτική ανάρτηση στα Social Media.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή τους αναφέρουν αναφέρουν:

«Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποχαιρετά με βαθιά οδύνη την Εμμανουέλα Καριωτάκη, φοιτήτρια του 3ου έτους του Τμήματος».

Παράλληλα ενημερώνουν ότι η κηδεία της αγαπημένης μας φοιτήτριας θα γίνει στη γενέτειρά της στα Χανιά. Η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης θα τελεστεί την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Νεροκούρου στις 11:00 το πρωί.

«Στη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Τμήματος και για αύριο Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Το Τμήμα Κτηνιατρικής εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».

Την έκλεψαν ενώ πέθαινε

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας μετά τη στιγμή του ατυχήματος, όπου υπήρχε έντονη αναστάτωση, προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα της Έμμας, διασκορπίστηκαν τα πράγματα της στο έδαφος: «Τα πράγματα στην ένταση της στιγμής τα πετάς γύρω γύρω για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει και κάποιος επιτήδειος είδε το πορτοφόλι και πήγε και το πήρε.

«Είχε όχι μόνο χρήματα για να περάσει το μήνα, αλλά και για να πληρώσει την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος», ανέφερε.

Όσον αφορά τη γενναία απόφαση των γονιών να δωρίσουν τα όργανα της 21χρονης: «Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, γιατί ήμουν στη Θεσσαλονίκη μαζί τους, ήταν ένα συναίσθημα που έβλεπαν ότι δίνει η κόρη τους ζωή μέσα από το θάνατό της. Ξέρετε είναι κάτι που δίνει παρηγοριά και στον ίδιο τον άνθρωπο, δηλαδή νιώθεις ότι το παιδί μου δίνει κάτι, ζωή, είναι το μεγαλύτερο δώρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News