Μεσαρά: Κατήγγειλε ξυλοδαρμό από 4 άτομα με παρατσούκλια από τη… ζούγκλα!

Κρήτη
Μεσαρά: Κατήγγειλε ξυλοδαρμό από 4 άτομα με παρατσούκλια από τη… ζούγκλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση των οχημάτων του 62χρονου και των 4 με ονόματα ζώων,,, κατέληξε σε συμπλοκή και μάλιστα απογευματινή ώρα

Ξυλοδαρμός άνδρα 62 ετών σημειώθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παναγιάς του Δήμου Φαιστού την Τρίτη το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας δέχτηκε την επίθεση από 4 άτομα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατονόμασε τους δύο οι οποίοι και αναζητούνται ενώ για τους άλλους δύο δε γνώριζε την ακριβή τους ταυτότητα όπως όλα δείχνουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μετέβη αμέσως στο Α.Τ Φαιστού για να καταγγείλει το γεγονός και αμέσως μετά το Κ.Υ Μοιρών και από εκεί στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Η υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρουσες διαστάσεις αφού τα άτομα αποκαλούνται με ονόματα «ζώων» της ζούγκλας και της ελληνικής πανίδας ενώ ως αφορμή οι πληροφορίες λένε ήταν το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ είχε δεχτεί ο 62χρονος επίσκεψη από άλλο άτομο σπίτι του το οποίο είχε συναντηθεί με το αυτοκίνητο με τους δύο φερόμενους ως δράστες και ένας ελιγμός στο δρόμο ήταν ικανός να δημιουργήσει παρεξήγηση και στο τέλος να την πληρώσει ο οικοδεσπότης την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πηγές το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης ενώ το θύμα κατευθυνόταν με το όχημά του σε άλλο χωριό μεταφέροντας λάδι όταν συνάντησε στο δρόμο τους τέσσερις άνδρες που τα παρανόμια τους έλκονται από ζώα της ζούγκλας. Η συνάντηση αυτή κατέληξε στην επίθεση με ξύλο όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Οι δύο φερόμενοι δράστες που έχουν δοθεί τα ονόματά τους γιατί αναγνωρίστηκαν από το θύμα είναι ηλικίας 21 και 27 ετών ενώ τα στοιχεία των άλλων δύο δεν είναι γνωστά μόνο τα παρατσούκλια τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News