Στο Ρέθυμνο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας (εικόνες)

Κρήτη
Στο Ρέθυμνο ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απόγευμα ο κ. Σταϊκούρας αναμένεται να μεταβεί στο Ηράκλειο όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, της επιχειρηματικότητας της Κρήτης και των οικονομικών φορέων του νησιού, με σκοπό να γίνει μια συζήτηση για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού μας και η τοπική οικονομία

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας καθώς είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που διοργανώνει η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η εκδήλωση αφορά την τρέχουσα ελληνική οικονομική κατάσταση και στο πάνελ θα βρίσκεται και ο τοπικός βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στο Ηράκλειο το απόγευμα

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, θα βρεθεί στο Ηράκλειο όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, της επιχειρηματικότητας της Κρήτης και των οικονομικών φορέων του νησιού, με σκοπό να γίνει μια συζήτηση για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού μας και η τοπική οικονομία.

Ο υπουργός, στις 17:30 την ίδια ημέρα θα βρεθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, της επιχειρηματικότητας της Κρήτης και των οικονομικών φορέων του νησιού, με σκοπό να γίνει μια συζήτηση για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού μας και η τοπική οικονομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News