«Κρήτη από τα σπήλαια στα ανάκτορα» από την Αθηνά Σφακάκη-Κυριακάκη

Κρήτη
«Κρήτη από τα σπήλαια στα ανάκτορα» από την Αθηνά Σφακάκη-Κυριακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κύκλος αυτός θα κλείσει με 2 οδοιπορικά, το πρώτο σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους εκτός Κνωσού και το δεύτερο εντός της πόλης του Ηρακλείου

Η λέσχη Lions Ηρακλείου διοργανώνει μια σειρά 4 μηνιαίων ομιλιών με θέμα « ΚΡΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ» με κεντρική ομιλήτρια την καταξιωμένη ξεναγό Κυρία Αθηνά Σφακάκη-Κυριακάκη. Η εναρκτήρια ομιλία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, και ώρα 18.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, αίθουσα Καστελλάκη.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη.

Οι επόμενες 3 ομιλίες θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Δεκέμβριο-Ιανουάριο-  Φεβρουάριο στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ. Στη συνέχεια και κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Ο κύκλος αυτός θα κλείσει με 2 οδοιπορικά, το πρώτο σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους εκτός Κνωσού και το δεύτερο εντός της πόλης του Ηρακλείου, συνδυάζοντας μνημεία γνωστά και άγνωστα στο ευρύ κοινό με τεχνουργήματα – προσφορές των Lions στους δημότες της πόλης μας.

Οι αίθουσες που θα γίνουν οι ομιλίες είναι ευγενική προσφορά του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του ξενοδοχείου ΑΣΤΟΡΙΑ αντίστοιχα και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.

Η συμμετοχή στις ομιλίες είναι ελεύθερη και ανοικτή για όλους τους δημότες.

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, υπάρχει η δυνατότητα για διαδικτυακή παρακολούθηση μέσω του παρακάτω link.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News