Ηράκλειο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην συμβολή των οδών Θερίσου και Κονδυλάκη

Κρήτη
Ηράκλειο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην συμβολή των οδών Θερίσου και Κονδυλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και άνοιξε ο δρόμος μετά το κυκλοφοριακό κομφούζιο που είχε προκληθεί

Άκρως επικίνδυνες εικόνες επικράτησαν το πρωί της Τρίτης, 29 Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Θερίσου και Κονδυλάκη στο Ηράκλειο, καθώς σχηματίστηκε μια τεράστια λακκούβα, λόγω διαρροής σε παλιό φρεάτιο ύδρευσης της ΔΕΥΑΗ.

Η τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα προκάλεσε την αγανάκτηση των πολιτών, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές καθώς η επικινδυνότητα χτυπούσε «κόκκινο», ενώ οδηγοί κινδύνεψαν, ωστόσο στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί μετά το κυκλοφοριακό μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί, καθώς ο δρόμος είχε κλείσει προκειμένου να γίνουν οι

Πιο συγκεκριμένα συνεργείο της ΔΕΥΑΗ έσπευσε στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ για τις ανάγκες των εργασιών είχε κλείσει ο δρόμος, με συνέπεια να υπάρξει κυκλοφορικό κομφούζιο στην ευρύτερη περιοχή.

Το πρόβλημα οφείλεται σε διαρροή που υπήρξε σε φρεάτιο ύδρευσης της ΔΕΥΑΗ, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ηρακλείου, Γιώργος Βουρεξάκης.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται οι απαράδεκτες αυτές εικόνες, καθώς σύμφωνα με δημότες, μεγάλες τρύπες σχηματίζονται στο οδόστρωμα και στο επίμαχο σημείο του φρεατίου κάθε τρείς μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News