Ένα σύγχρονο και καινοτόμο κατάστημα από την Praktiker στο Ηράκλειο

Κρήτη
Ένα σύγχρονο και καινοτόμο κατάστημα από την Praktiker στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γνώμονα τις ενέργειες που στοχεύουν σε μια βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία προχώρησε σε δομικές αλλαγές που βοηθούν στη μείωση ενεργειακού αποτυπώματος, εξυπηρετούν στην μεγαλύτερη άνεση κι ευκολία κατά τη διάρκεια των αγορών, εμπλουτίζουν την εμπειρία των πελατών και κυρίως παρέχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να απολαύσουν τις αγορές τους

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους επισκεφθούν το ανακαινισμένο κατάστημα της Praktiker στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. Η εταιρεία εδώ και καιρό έχει εντάξει στην επιχειρησιακή της ατζέντα, την συνολική ανακαίνιση των καταστημάτων της έτσι ώστε αυτά να καταστούν ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον και «ανοιχτά» προς όλους.

Με γνώμονα τις ενέργειες που στοχεύουν σε μια βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία προχώρησε σε δομικές αλλαγές που βοηθούν στη μείωση ενεργειακού αποτυπώματος, εξυπηρετούν στην μεγαλύτερη άνεση κι ευκολία κατά τη διάρκεια των αγορών, εμπλουτίζουν την εμπειρία των πελατών και κυρίως παρέχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να απολαύσουν τις αγορές τους.

Το κατάστημα έχει φωτισμό LED, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ολοκαίνουργια πατώματα στις περισσότερες εκθέσεις, μια μεγάλη υποδομή ανακύκλωσης οικιακών συσκευών αλλά και έναν σύγχρονο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 2 φορτιστές, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια για φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις. Μάλιστα, πρόκειται για τον 1ο μεγάλο retailer στην Ελλάδα με σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο 100% του δικτύου του.

Για όσους σκέφτονται να ανανεώσουν τον χώρο του σπιτιού ή και της δουλειάς, όσους ψάχνουν ένα ξεχωριστό δώρο για τους δικούς τους τις φετινές γιορτές, στο κατάστημα της Praktiker θα βρουν καινούργιες εκθέσεις σε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη υγιεινής, πρωτότυπα concept για τη βεράντα και τον κήπο τους, ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε ποικίλες και νέες κατηγορίες, όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα, καθώς επίσης και μια πλούσια γκάμα σε είδη θέρμανσης που θα τους κρατήσει ζεστούς αυτό τον χειμώνα.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να δοκιμάσει τα try me concepts σε λευκές συσκευές και είδη σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να αφεθεί στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της Praktiker, η οποία δίνει το σύνθημα για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα. Η εταιρεία προσφέρει τέσσερα λαμπερά, έτοιμα πακέτα στολισμού, ιδανικά για διαφορετικά γούστα και στυλ, βάζοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των ανθρώπων και φροντίζοντας ώστε οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής να μη σταθούν εμπόδιο στη φροντίδα των αγαπημένων τους και στην προσήλωση που απαιτεί η προετοιμασία του σπιτιού για τις γιορτές.

Άλλη μια σημαντική προσθήκη στην φαρέτρα των αλλαγών της εταιρείας, είναι η επιδίωξη να καταστούν τα καταστήματα της, ένα προς ένα, προσβάσιμα προς όλους. Σε αυτή την κατεύθυνση έχει μπει και το κατάστημα του Ηρακλείου καθώς περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα σε προϊόντα ΑμεΑ, μια εντυπωσιακή έκθεση ειδών υγιεινής στην οποία βρίσκεται ένα λειτουργικό και πρακτικό μπάνιο, φιλικό προς ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα, θέσεις parking και WC για ΑμεΑ, ενώ για ακόμη μια χρονιά μπορεί κανείς να βρει κάρτες δώρων, τα έσοδα των οποίων πάνε στην ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή.

Πρόκειται για μια εταιρεία που θέτει ως προτεραιότητα τον καταναλωτή και τους ανθρώπους της. Κάθε ανακαίνιση δεν αναβαθμίζει απλά την αγοραστική εμπειρία των πελατών, αλλά και το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν ένα πιο λειτουργικό μοντέλο καταστήματος, διευκολύνεται η εργασία τους και κατ’ επέκταση ενισχύεται η παραγωγικότητά τους. Τέτοιες ενέργειες σίγουρα ανοίγουν τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο, καλύτερο μέλλον αποτελούμενο από επιχειρήσεις που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News