Τα μοσχεύματα που θα ληφθούν από την 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά

Κρήτη
Τα μοσχεύματα που θα ληφθούν από την 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Ωνάσειο, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και Παπαγεωργίου τα όργανα της άτυχης Εμμανουέλας θύμα παράσυρσης από Ι.Χ στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά Εμμανουέλας που τη «θέρισε» ο 26χρονος οδηγός στη Θεσσαλονίκη παρασύροντάς τη με Ι.Χ, εγκαταλείποντάς την και ύστερα από πέντε 24ωρα μηχανικής υποστήριξης κατέληξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία στο χειρουργείο, ενώ την Τρίτη θα βγει οριστικά από την μηχανική υποστήριξη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Ωνάσειο έχει υπάρξει ενδιαφέρον για την καρδιά και τους πνεύμονες, από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για το ήπαρ και τα νεφρά ενώ οι κερατοειδείς φαίνεται ότι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου διενεργούνται μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.

Θα ακολουθήσει κι άλλη διαδικασία εξετάσεων, όπως είθισται, μετά την λήψη, ώστε να κριθεί ποια όργανα είναι τελικά κατάλληλα προς μεταμόσχευση ώστε να γίνουν οι επεμβάσεις στους συμβατούς λήπτες.

Η κηδεία της άτυχης 21χρονης θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την Πέμπτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Χανιά Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο «αντίο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News