Ρέθυμνο: Με κάρτες στάθμευσης το parking εντός της ελεγχόμενης ζώνης

Κρήτη
Ρέθυμνο: Με κάρτες στάθμευσης το parking εντός της ελεγχόμενης ζώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εν λόγω μέτρο θα διαρκέσει μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του συστήματος των αισθητήρων από την κατασκευάστρια εταιρία

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ρεθύμνου:

«Σχετικά με την δυσλειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και στο Ρέθυμνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες για τα εξής:

Η ισπανική κατασκευάστρια εταιρία έκανε αναβάθμιση του λογισμικού της πλατφόρμας των αισθητήρων, στη διάρκεια της οποίας προέκυψε τεχνικό πρόβλημα διασύνδεσης των αισθητήρων με το λογισμικό. Το πρόβλημα είναι κοινό για όλους τους Δήμους της χώρας που εφαρμόζουν το πρωτοποριακό αυτό σύστημα με τους αισθητήρες, στην ελεγχόμενη στάθμευση.

Όπως ενημερώθηκε ο Δήμος Ρεθύμνης, τόσο η κατασκευάστρια εταιρία όσο και η ανάδοχος του έργου στην Ελλάδα Cosmote καταβάλλουν συντονισμένες προσπάθειες για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος.

Μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του συστήματος, παρακαλούνται οι συμπολίτισσες και συμπολίτες οδηγοί να χρησιμοποιούν μόνον κάρτες για τη στάθμευση των οχημάτων τους, τις οποίες μπορούν να προμηθεύονται από το Δημαρχείο και τα περίπτερα πώλησης.»

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News