«Στα 20 μέτρα είχε διάβαση πεζών - Δεν θα γινόταν τίποτα» - Τι ισχυρίζεται ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη Χανιώτισσα

Κρήτη
«Στα 20 μέτρα είχε διάβαση πεζών - Δεν θα γινόταν τίποτα» - Τι ισχυρίζεται ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη Χανιώτισσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένος δήλωσε μέσω του δικηγόρου του, ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα στην Καμάρα, ενώ σύμφωνα με το grtimes.gr ισχυρίστηκε ότι τράπηκε σε φυγή διότι στερείτο νόμιμων εγγράφων παραμονής στη χώρα

Στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί ο 26χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη Έμμα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα. Επίσης, τόνισε μέσω του δικηγόρου του πως αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψε την κοπέλα, αφότου την παρέσυρε.

Ωστόσο, ο 26χρονος συμπλήρωσε πως εάν η κοπέλα δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών, δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 26χρονου, για την παράσυρση, μέσω του δικηγόρου του:

«Είμαι συντετριμμένος από το συμβάν, αλλά προέχει η κατάσταση υγείας της κοπέλας. Ωστόσο, εάν δεν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών… τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί, διότι στα 20 μέτρα είχε διάβαση για να περάσει η κοπέλα».

Τέλος, Έχει σχηματιστεί δικογραφία για τραυματισμό και εγκατάλειψη, ενώ αν καταλήξει η κοπέλα θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

«Ο εντολέας μου εμφανίστηκε αυτοβούλως ενώπιον των αρχών και έδωσε μια πλήρη απολογία. Το τροχαίο ατύχημα είχε μία δυσάρεστη κατάληξη, γιατί βρίσκεται σήμερα μια νέα κοπέλα στη ΜΕΘ. Ωστόσο, σε σχέση με την υπόθεση δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ότι επιχείρησε να διέλθει την οδό Εγνατια απότομα και ξαφνικά. Ο εντολέας μου οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με φυσιολογικές συνθήκες. Έχει καταγράφει όλη η πορεία του από τα προηγούμενα φανάρια. Δεν ήταν ένας αμελής οδηγός και αυτό οφείλω να το αποκαταστήσω» ανέφερε στις δηλώσεις που πραγματοποίησε έξω από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος του οδηγού, Παρασκευάς Σπυράτος.

«Προσπάθησε να την αποφύγει»

Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο 26χρονος επιχείρησε να φρενάρει και να πραγματοποιήσει ελιγμό την ώρα που πετάχτηκε η νεαρή κοπέλα και ουσιαστικά έπραξε τα δέοντα.

Παράλληλα, τόνισε πως: «Αφού το όχημα εξέκλινε της πορείας του για να αποφύγει τη σύγκρουση με την πεζή, χτύπησε με το οπίσθιο τμήμα του ελαφρά σε ένα σταθμευμένο όχημα. Κατά την έρευνα της αρμόδιας αρχής το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κατέληξε σε ένα σταθμευμένο όχημα και όχι πως ξανά χτύπησε την κοπέλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News