«Βόμβα» με ερωτηματολόγιο βουλευτή για τον Δήμο Ηρακλείου - Ποιος έχει εκλογικό ενδιαφέρον;

Κρήτη
«Βόμβα» με ερωτηματολόγιο βουλευτή για τον Δήμο Ηρακλείου - Ποιος έχει εκλογικό ενδιαφέρον;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περασμένη Δευτέρα το ερωτηματολόγιο τέθηκε υπ’ όψιν της γραμματείας της Ν. Ε ΣΥΡΙΖΑ η οποία πρότεινε τροποποιήσεις και βελτιώσεις αλλά ο συντάκτης το αρνήθηκε κατηγορηματικά

Ερωτηματολόγιο για τα αυτοδιοικητικά του Ηρακλείου με μανδύα ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μασταμπά προκαλεί πονοκέφαλο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί; Μα γιατί το ερωτηματολόγιο διακινείται από την Ομάδα Μελών Μασταμπά ωστόσο συντάκτης αυτού φέρεται να είναι οργανικό στέλεχος πολιτικού γραφείου τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ως φαίνεται βασικός πρωταγωνιστής στη διακίνηση του ερωτηματολογίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Δευτέρα το ερωτηματολόγιο τέθηκε υπ’ όψιν της γραμματείας της Ν. Ε ΣΥΡΙΖΑ η οποία πρότεινε τροποποιήσεις και βελτιώσεις αλλά ο συντάκτης το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Άρα τι να υποθέσουμε; Ότι δεν έχει τη σφραγίδα του τοπικού βουλευτή; Και ποιος άλλος λόγος τότε υπάρχει για καταγραφή αποκλειστικά των θεμάτων της πόλης του Ηρακλείου;

Μήπως ο βουλευτής έχει ήδη αποφασίσει την κάθοδό του για διεκδίκηση του Δήμου; Αν είναι έτσι γιατί δεν το λέει ανοιχτά να χαρούν και όλοι στο κόμμα του τοπικά; Χρειάζεται ερωτηματολόγιο και μανδύα Τοπικής Οργάνωσης ούτως ώστε αθόρυβα και στις βουλευτικές εκλογές να κατέβει και την πόρτα του Δήμου Ηρακλείου να κρατήσει ανοικτή; Σε μια μασχάλη δύο καρπούζια γίνεται; Κάποιοι λένε ότι γίνεται….

Εδώ βεβαίως θα πρέπει να πούμε και το άλλο. Η γραμματεία της Ν. Ε ΣΥΡΙΖΑ είχε κάποιες αντιρρήσεις αλλά υπήρξε άρνηση να διορθωθούν. Και παρ’ όλα αυτά διακινείται το ερωτηματολόγιο. Προφανώς με τις ευλογίες της αφού δεν το σταμάτησε αν και διαφωνούσε… Είναι και αυτή μια ανάγνωση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News