Δημήτρης Μουδατσάκης: Και επίσημα πτυχιούχος σε ηλικία 88 ετών - Συγκίνηση στην ορκωμοσία (εικόνες)

Κρήτη
Δημήτρης Μουδατσάκης: Και επίσημα πτυχιούχος σε ηλικία 88 ετών - Συγκίνηση στην ορκωμοσία (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δάκρυα χαράς στην απονομή των πτυχίων του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Σ’ ένα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα για τον ίδιο και την οικογένεια του, ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου παίρνοντας και επίσημα το πτυχίο του από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της πανεπιστημιούπολης Γάλλου, ο μεγαλύτερος ηλικιακά φοιτητής του πανεπιστημίου Κρήτης από το Ηράκλειο, κ. Δημήτρης Μουδατσάκης. 

Ο κ. Μουδατσάκης δεν έκρυψε την χαρά του που ως πτυχιούχος πλέον στα 88 του χρόνια, βάζει «πλώρη» και για το μεταπτυχιακό του, ενώ προέτρεψε τα νέα παιδιά να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρα τους.

Ο κ. Δημήτρης Μουδατσάκης, που αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της δια βίου μάθησης, κατάφερε να αποφοιτήσει από το γενικό εσπερινό λύκειο Ηρακλείου, να εισαχθεί το 2018 στην αγαπημένη του σχολή του πανεπιστημίου Κρήτης και να γίνει -όπως ο ίδιος λέει-  αποδέκτης της αγάπης, του σεβασμού και της στήριξης των συμφοιτητών του, που καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών τους ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, πορεύτηκαν «χέρι - χέρι». 

Ο 88χρονος τυπογράφος από το Ηράκλειο -που ήταν μέχρι χθες ο μεγαλύτερος ηλιακά φοιτητής του πανεπιστημίου Κρήτης και που τώρα βάζει «πλώρη» και για το μεταπτυχιακό του- για τέσσερα ολόκληρα χρόνια πήγαινε καθημερινά από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δίχως να χάσει ούτε μία παράδοση, ενώ τα δύο πρώτα χρόνια των σπουδών του, είχε την ευλογία να μοιραστεί τα ίδια φοιτητικά έδρανα με την 22χρονη σήμερα εγγονή του Πόπη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News